Over ons

Geschiedenis

EDUFA staat voor EDU Financieel Advies en is opgericht door de heer Elvan Duzdas.

- EDU staat niet alleen voor de naam van de eigenaar en oprichter,
- EDU staat ook voor de afkorting “Elvan Doet Uitstekend”.

Deze geuzennaam kreeg de heer Duzdas toebedeeld van zijn voormalige collega’s van het bekende accountantskantoor Deloitte. Een gewaardeerde naam die vraagt om nastreving.

De heer Duzdas studeerde af in SPD in 1994 en was tot 1996 werkzaam bij het grote Deloitte. Met de overname van het administratie- en boekhoudkantoor “Goudsteen en De Leeuw”zette hij zijn eerste stappen als ondernemer. In 2014 zette de heer Duzdas zijn ondernemerschap voort onder eigen naam en daadkracht: “Edufa”.

De heer Duzdas is op en top ondernemer en is betrokken geweest bij de oprichting van diverse bedrijven, zoals bakkerijen, kledingzaken en horecagelegenheden. Als geen ander weet hij daarom wat het pad van de ondernemer kruist.

Elvan Duzdas is hierdoor bij uitstek in staat om meerdere vakgebieden te combineren en vanuit verschillende invalshoeken te denken en te handelen. Dat maakt de heer Duzdas een ideale sparringpartner voor u als ondernemer.

Inmiddels heeft de heer Duzdas zich omringd met een slagvaardig en daadkrachtig team van specialisten.Bedrijfsprofiel

EDUFA is direct uw aanspreekpunt voor al uw wensen op financieel gebied. Kortom, voor elke vraag waarbij cijfers in het geding zijn. De kwaliteit is geborgd bij EDUFA. Wij werken probleem gericht en nauwkeurig met specialisten om uw problemen op te lossen. U profiteert van heldere en concrete oplossingen. Medewerkers zijn één voor één specialist op hun eigen terrein: goed opgeleid, ervaren en bekend met de laatste ontwikkelingen.

Werkwijze

In veel gevallen staan we zij aan zij met ondernemers. In negen van de tien beslissingen die u als ondernemer elke dag neemt, zijn er ook cijfers in het spel. Wij volgen de veranderingen in de wetgeving en denkt met ondernemers mee bij het behalen van doorslaggevende resultaten. Wij brengen uw wensen tijdens een oriënterend gesprek in kaart.

Ons team

member 1
Elvan Duzdas

Directeur

member 2
Widjay Jagesar

Financieel administrateur

member 2
Talha Akca

Financieel administratrice

member 2
Jessica Aguilair Cedillo

Financieel administratricemember 1
Ihsan Uddin

Financieel - & loonadministrateur

member 2
Arif Düzdas

Financieel administrateur

member 2
Anna Nowicka

Financieel administratrice

member 2
Furkan Duran

Financieel administratriceHeeft u een vraag?

Wij werken probleem gericht en nauwkeurig met specialisten om uw problemen op te lossen.
U profiteert van heldere en concrete oplossingen.


Contact opnemen